В этой категории находятся книги со Свободным Скачиванием для участников группы "Читатели библиотеки Клуба" или Ограниченным Доступом для всех.
Файлы с ограниченным доступом могут быть прочитаны только в On-line Библиотеке Мясного Клуба после их добавления в Библиотеку.
Перед добавлением книг, ОБЯЗАТЕЛЬНО прочтите Правила Библиотеки!

Dictionary of Food Ingredients4th edition - 2001 



Dictionary of Food Ingredients is a concise, easy-to-use resource, covering over 1,000 food ingredients and additives, including natural ingredients, FDA-approved artificial ingredients, and compounds used in food processing. Organized alphabetically, definitions cover functionality, chemical properties, and applications, and thorough cross referencing allows readers to follow related and similar ingredients. A section based on the Code of Federal Regulations lists food ingredients according to their US approval status, and a bibliography pinpoints further information. New to this edition are ''Ingredient Categories,'' which groups principal ingredients by function and describes the characteristics and applications of each group, and E numbers for ingredients. In addition, the book will be thoroughly updated with new information on existing ingredients and newly approved ingredients.The ''Dictionary'' is an unparalleled source of information, providing practical, scientific, and regulatory information on every important ingredient and category. This will be of value to food scientists, ingredient suppliers, dietitians, extension specialists, and students.


 [ Still not rated ]
This download was added 01 янв 1970, 02:00 by Sergey SHEJKO and last edited 28 окт 2010, 00:49 by Познышев Вадим • Last download 23 апр 2010, 18:58

File hash table

dictionary.of.food.ingredients.4th.djvu [md5] beadad14cb39cc14b63033a62af10c04
Access denied!

You have no rights to download this file!

Похожие запросы

Производство копченых пищевых продуктов. Мезенова О. Я., Ким И. Н., Бредихин С. А. .—М.: Колос, 2001.-208 с. 2001
Emerging Technologies for Food processing.Da-Wen Sun
Food Toxicants Analysis - Techniques, Strategies and Developments, Yolanda Pico, 2007
Innovation in Food Engineering New Techniques and Products. Maria Laura Passos and Claudio P. Ribeiro
Метрология и обеспечение качества количественного химического анализа. – М. Химия, 2001 – 263 с*
Пищевые добавки книги, Wiley-Blackwell, 2001 – 1040 с.
Производство колбасы.2001

(Реферат -17 стр.)
Сборник рецептур мясных изделий и колбас, К.П.Юхневич, Гидрометеониздат, - Санкт-Петербург,- 2001
Товароведение и экспертиза мяса и мясных товаров; Шепелев А.Ф., Кожухова О.И., Туров А.С., Учебное пособие. - ростов - на - Дону: издательский центр "МарТ", 2001. - 192 с.