With this in mind, Ingredients in Meat Products: Properties, Functionality and
Applications aims to present the most up-to-date information regarding nonmeat
ingredients and their utilization in the manufacturing of processed meat products,
and to do so in a way that is both comprehensive and practical. As the subtitle
indicates, emphasis has been placed on helping the reader attain a fundamental
understanding of: (1) the properties of each of these groups of ingredients, as we
understand them today; (2) how these properties affect their functionality in meat
v
vi Preface
systems; and (3) how to take advantage of the ingredients’ functional properties to
maximize their application in real-life situations.
В этой категории находятся книги со Свободным Скачиванием для участников группы "Читатели библиотеки Клуба" или Ограниченным Доступом для всех.
Файлы с ограниченным доступом могут быть прочитаны только в On-line Библиотеке Мясного Клуба после их добавления в Библиотеку.
Перед добавлением книг, ОБЯЗАТЕЛЬНО прочтите Правила Библиотеки!
Файлы с ограниченным доступом могут быть прочитаны только в On-line Библиотеке Мясного Клуба после их добавления в Библиотеку.
Перед добавлением книг, ОБЯЗАТЕЛЬНО прочтите Правила Библиотеки!
Ingredients in Meat Products.Properties, Functionality and Applications 2009
This download was added 07 мар 2012, 01:34 by nikokos and last edited 21 мар 2012, 08:54 by Познышев Вадим • Last download 21 мар 2012, 08:58
File hash table
Ingredients in Meat Products.pdf | [The file Ingredients in Meat Products.pdf was not found! Make sure that this file exists in the folder ./../ext/oxpus/dlext/files/downloads//!] |
Access denied!
You have no rights to download this file!
You have no rights to download this file!
Похожие запросы
Download Extension © by Hotschi, Demolition Fabi, OXPUS
• Download Extension English language © by OXPUS