В этой категории находятся книги со Свободным Скачиванием для участников группы "Читатели библиотеки Клуба" или Ограниченным Доступом для всех.
Файлы с ограниченным доступом могут быть прочитаны только в On-line Библиотеке Мясного Клуба после их добавления в Библиотеку.
Перед добавлением книг, ОБЯЗАТЕЛЬНО прочтите Правила Библиотеки!

Innovation in Food Engineering New Techniques and Products. Maria Laura Passos and Claudio P. Ribeiro 2009



This book contains information obtained from authentic and highly regarded sources.


 [ Still not rated ]
This download was added 07 мар 2012, 19:03 by nikokos and last edited 04 апр 2012, 11:40 by Познышев Вадим • Last download 29 мар 2012, 13:04

File hash table

Инновации в области пищевых технологий Новые технологии и продукты.pdf [md5] 452f258ee60f158c7a76d8f9fcc12c58
Access denied!

You have no rights to download this file!

Похожие запросы

Dictionary of Food Ingredients4th edition - 2001
Emerging Technologies for Food processing.Da-Wen Sun
Food Toxicants Analysis - Techniques, Strategies and Developments, Yolanda Pico, 2007
Ingredients in Meat Products.Properties, Functionality and Applications
Soy Protein and Formulated Meat Products.Henk W. Hoogenkamp