В этой категории находятся книги со Свободным Скачиванием для участников группы "Читатели библиотеки Клуба" или Ограниченным Доступом для всех.
Файлы с ограниченным доступом могут быть прочитаны только в On-line Библиотеке Мясного Клуба после их добавления в Библиотеку.
Перед добавлением книг, ОБЯЗАТЕЛЬНО прочтите Правила Библиотеки!

Food Toxicants Analysis - Techniques, Strategies and Developments, Yolanda Pico, 2007 2007



Food Toxicants Analysis covers different aspects from the field of analytical food toxicology including emerging analytical techniques and applications to detect food allergens, genetically modified organisms, and novel ingredients (including those of functional foods). Focus will be on natural toxins in food plants and animals, cancer modulating substances, microbial toxins in foods (algal, fungal, and bacterial) and all groups of contaminants (i.e., pesticides), persistent organic pollutants, metals, packaging materials, hormones and animal drug residues. The first section describes the current status of the regulatory framework, including the key principles of the EU food law, food safety, and the main mechanisms of enforcement. The second section addresses validation and quality assurance in food toxicants analysis and comprises a general discussion on the use of risk analysis in establishing priorities, the selection and quality control of available analytical techniques. The third section addresses new issues in food toxicant analysis including food allergens and genetically modified organisms (GMOs). The fourth section covers the analysis of organic food toxicants.


 [ Still not rated ]
This download was added 07 мар 2012, 20:46 by gamabunta and last edited 22 мар 2012, 10:45 by Познышев Вадим • Last download 11 мар 2012, 16:45

File hash table

Food Toxicants Analysis.pdf [md5] f92ea4b9a4baf5bede0123d155314d8b
Access denied!

You have no rights to download this file!

Похожие запросы

Химия пищи. Рогов И.А., Антипова Л.В., Дунченко Н. И. Изд – во «Колос»: М – 2007, - 853 с.
Dictionary of Food Ingredients4th edition - 2001
Emerging Technologies for Food processing.Da-Wen Sun
Innovation in Food Engineering New Techniques and Products. Maria Laura Passos and Claudio P. Ribeiro
Processed Meats and Poultry Analysis.LEO M.L. NOLLET FIDEL TOLDRÁ
Анализ загрязнённых биосред и пищевых продуктов: практическое руководство / Другов Ю.С., Родин А.А. – М.:БИНОМ. Лаборатория знаний, 2007. – 294 с.
Генетически модифицированные организмы и обеспечение безопасностиИгнатьев И., Тромбицкий И., Лозан А., 2007
Зоны, свободные от ГМО
Москва, 2007
Копейкина В.Б., Кочинева А.Л., Саксина Т.Ю.
Производство мясопродуктов из нетрадиционного сырья
К.Н. Богданова, И. В. Брянская, Н.В. Колесникова Издательство ВСГТУ 2007
Сельское хозяйство и пищевые продукты
Москва, 2007
Международный секритариат друзей земли