Страница 1 из 1

Добавлено: Bender's dictionary of nutrition and food technol

Добавлено: 25 фев 2011, 09:00
Alioness
Ниже, ссылка на профессиональную литературу (электронные книги).
Вы можете скачать книгу и/или прочитать описание книги.
Для поиска закачанных книг, пользуйтесь поиском по сайту
Вы также можете добавить свою книгу, которой нет в Зале Закачек.
Название: Bender's dictionary of nutrition and food technology, David A. Bender, 2006
Описание: The study of food and nutrition covers a wide range of disci-plines, from agriculture and horticulture, through the chemistry,
physics and technology of food processing and manufacture
(including domestic food preparation), the physiology and bio-chemistry of nutrition and metabolism, molecular biology,
genetics and biotechnology, via social sciences and the law, anthro-pology and epidemiology to clinical medicine, disease prevention
and health promotion. This means that anyone interested in
food and nutrition will be reading articles written from a variety of
disciplines and hearing lectures by specialists in a variety of
fields. We will all come across unfamiliar terms, or terms that are
familiar but used in a new context as the jargon of a different
discipline.
At the same time, new terms are introduced as our knowledge
increases, and as new techniques are introduced, old terms become
obsolete, dropping out of current textbooks, so that the reader of
earlier literature may be at a loss.
All of this provides the raison d’être of this Dictionary, the first
edition of which was published in 1960, with definitions of 2000
terms. Over the years it has grown so that in this edition it includes
more than 6100 entries.

Содержание:
Предисловие В. И.
Замечание о VIII составе пищевых продуктов
Список рисунков IX
Словарь 1
Приложение: 523
Таблица 1 Единицы физических величин и кратных и
submultiples единиц 525
Таблица 2 маркировки контрольных значений для пищевых продуктов 526
Таблица 3 американо-канадской рекомендовал диетическое пособия
и приемлемым водозаборных сооружений, 1997-2001 527
Таблица 4 населения ЕС ссылкой потребления питательных веществ, 1 993 528
Таблица 5 Великобритания ссылка потребление питательных веществ, 1 991 529
Таблица 6 Рекомендуемое потребление питательных веществ для витаминов, ФАО
2001 530
Таблица 7 пищевых добавок, разрешенных в ЕС 531
Таблица 8 жирных кислот номенклатуры 539

Год издания книги: 2006
Файл: Bender`s Dictionary of Nutrition and Food Technology.pdf
Размер: 6.06 Мб

: dlext/?view=detail&df_id=575