Добавлено: Soy Protein and Formulated Meat Products.Henk W.

Модераторы: Михаил, Xasiyev Huseyn

Ответить
nikokos
Партнёр >100
Партнёр >100
Сообщения: 110
Зарегистрирован: 25 фев 2010, 21:16
Репутация: 0
Страна: Украина
Город: Киев
Профессия: Технолог мясопереработки

Добавлено: Soy Protein and Formulated Meat Products.Henk W.

Сообщение nikokos » 07 мар 2012, 19:49

Ниже, ссылка на профессиональную литературу (электронные книги).
Вы можете скачать книгу и/или прочитать описание книги.
Для поиска закачанных книг, пользуйтесь поиском по сайту
Вы также можете добавить свою книгу, которой нет в Зале Закачек.
Название: Soy Protein and Formulated Meat Products.Henk W. Hoogenkamp
Описание: Soy Protein and Formulated Meat Products combines the best of old and new. This
publication reflects an extensive review of both proven and emerging soy protein technol-ogy in processed meat and lifestyle foods. The book includes basic guidelines on how to
value the role of soy protein as a nutritive ingredient as well as a sound technology-driven
solution for often complex meat formulations.
While this book does not eliminate the need for verifying the many formulations that
are discussed, it does provide a better basis for the reader to jump-start a development proj-ect of a specific product. This book is written with the reader in mind and much effort has
been given to include the most recent technological innovations. However, the book can-not guarantee that the formulations will work in every case, nor will the author accept
responsibility for any problems that may develop from following its guidelines. This book
only serves as a guide and it is obvious that common sense and good judgement are also
needed.
The information contained herein is, to the best of our knowledge, accurate. The for-mulae and processing instructions and all other descriptions made are intended only as a
source of information. No warranties, expressed or implied, are made. On the basis of this
information, it is suggested the formulae should be evaluated on a small scale prior to full-scale production. The information contained herein should not be construed as permission
for violation of trademarks or patent rights.

Год издания книги: 2005
Файл: Соевый белок у формировании мясных продуктов.pdf
Размер: 4.93 Мб

: dlext/?view=detail&df_id=737
Последний раз редактировалось nikokos 22 мар 2012, 10:53, всего редактировалось 1 раз.
Причина: Информация обновлена


Хотелось жить лучше, но лучше уже некуда

Познышев Вадим
Гл. технолог "Мясного Клуба"
Гл. технолог "Мясного Клуба"
Сообщения: 5973
Зарегистрирован: 22 мар 2006, 23:55
Репутация: 116
Страна: планета
Город: Земля
Профессия: технолог
Skype: poznyshev.vadim
Контактная информация:

Re: Добавлено: Soy Protein and Formulated Meat Products.Henk

Сообщение Познышев Вадим » 11 мар 2012, 15:53

Nikokos вернулся :)
Спасибо за книгу, двойной Бонус и рост Репутации твои!

Ответить
  • Похожие темы
    Ответы
    Просмотры
    Последнее сообщение

Вернуться в «Новые поступления книг в Читальный Зал "Мясного Клуба"»