Добавлено: FOOD PROCESS ENGINEERING AND TECHNOLOGY.Zeki
Добавлено: 07 мар 2012, 19:55
Ниже, ссылка на профессиональную литературу (электронные книги).
Вы можете скачать книгу и/или прочитать описание книги.
Для поиска закачанных книг, пользуйтесь поиском по сайту
Вы также можете добавить свою книгу, которой нет в Зале Закачек.
Название: FOOD PROCESS ENGINEERING AND TECHNOLOGY.Zeki Berk
Описание: Notice
No responsibility is assumed by the publisher for any injury and/or damage to
persons or property as a matter of products liability, negligence or otherwise,
or from any use or operation of any methods, products, instructions or ideas
contained in the material herein. Because of rapid advances in the medical sciences,
in particular, independent verifi cation of diagnoses and drug dosages should be made
Год издания книги: 2009
Файл: Процесс разработки и технологии пищевых продуктов.pdf
Размер: 4.79 Мб
: dlext/?view=detail&df_id=738
Вы можете скачать книгу и/или прочитать описание книги.
Для поиска закачанных книг, пользуйтесь поиском по сайту
Вы также можете добавить свою книгу, которой нет в Зале Закачек.
Название: FOOD PROCESS ENGINEERING AND TECHNOLOGY.Zeki Berk
Описание: Notice
No responsibility is assumed by the publisher for any injury and/or damage to
persons or property as a matter of products liability, negligence or otherwise,
or from any use or operation of any methods, products, instructions or ideas
contained in the material herein. Because of rapid advances in the medical sciences,
in particular, independent verifi cation of diagnoses and drug dosages should be made
Год издания книги: 2009
Файл: Процесс разработки и технологии пищевых продуктов.pdf
Размер: 4.79 Мб
: dlext/?view=detail&df_id=738