Страница 1 из 1

Добавлено: Товароведение пищевых продуктов функционального н

Добавлено: 15 окт 2013, 21:39
Евгений Жуков
Ниже, ссылка на профессиональную литературу (электронные книги).
Вы можете скачать книгу и/или прочитать описание книги.
Для поиска закачанных книг, пользуйтесь поиском по сайту
Вы также можете добавить свою книгу, которой нет в Зале Закачек.
Название: Товароведение пищевых продуктов функционального назначения (на мове)
Описание: Сирохман І. В. Товарознавство харчових продуктів функціонального призначення: навч.
пос. [для студ. вищ. навч. закл.] / І. В. Сирохман, В. М. Завгородня. — К.: Центр
учбової літератури, 2009. — 544 с. — ISBN 978-966-364-803-3.

Навчальний посібник розрахований на підготовку спеціалістів і магістрів спеціальностей
«Товарознавство і комерційна діяльність», «Експертиза товарів і послуг», «Товарознавство і
експертиза в митній справі» з спеціальної дисципліни, вивчення якої передбачено у навчаль-
них закладах III і IV рівнів акредитації.
Він також може бути використаний студентами, які спеціалізуються на технології хар-
чових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення, біотехнології біологічно-
активних речовин.
У навчальному посібнику розглянуті проблеми функцій їжі, інгредієнтний склад
функціональних продуктів, проблеми створення і виробництво цих продуктів, зв’язок між
використаними харчовими і біологічно активними добавками, споживними властивостями
продуктів. Розглянуто функціональні властивості природних і продуктів переробки зерна.
Значна увага приділена характеристиці асортименту хлібобулочних, кондитерських виробів,
молочних, жирових, м’ясних і рибних товарів функціонального спрямування.
Посібник включає новітні досягнення науки і техніки щодо проектування продуктів
функціонального призначення та їх використання.
Частину матеріалу можна адресувати широкому колу читачів.

Год издания книги: 2009
Файл: Sirohman.pdf
Размер: 4.23 Мб

: dlext/?view=detail&df_id=902