Добавлено: Poultry Meat Processing.Alan R. Sams, Ph.D.

Модераторы: Михаил, Xasiyev Huseyn

Ответить
nikokos
Партнёр >100
Партнёр >100
Сообщения: 110
Зарегистрирован: 25 фев 2010, 21:16
Репутация: 0
Страна: Украина
Город: Киев
Профессия: Технолог мясопереработки

Добавлено: Poultry Meat Processing.Alan R. Sams, Ph.D.

Сообщение nikokos » 07 мар 2012, 19:44

Ниже, ссылка на профессиональную литературу (электронные книги).
Вы можете скачать книгу и/или прочитать описание книги.
Для поиска закачанных книг, пользуйтесь поиском по сайту
Вы также можете добавить свою книгу, которой нет в Зале Закачек.
Название: Poultry Meat Processing.Alan R. Sams, Ph.D.
Описание: This book is the product of some of the best poultry and food scientists in the world today.
Its concept was born from the need for a good instructional textbook in the poultry pro-cessing and product quality courses taught by many of the contributors. The text is an
instructional and not necessarily exhaustive review of the scientific literature in each of its
component areas. In addition to its teaching use, this book will also be a useful reference
for academic researchers, industry personnel, and extension specialists/agents seeking
further knowledge.
Most of the contributors are active participants in the S-292 USDA Multi-State Research
Project, and the collaborative relationships fostered by this project have made this book
possible. I thank the contributors for their time and meaningful input.
I am also deeply indebted to Mrs. Elizabeth Hirschler for her excellent technical and
creative assistance, without which this book would not have been possible.

Год издания книги: 2001
Файл: Переработка мяса птицы.pdf
Размер: 5.37 Мб

: dlext/?view=detail&df_id=736
Последний раз редактировалось nikokos 03 окт 2013, 21:58, всего редактировалось 1 раз.
Причина: Информация обновлена


Хотелось жить лучше, но лучше уже некуда

Ответить
  • Похожие темы
    Ответы
    Просмотры
    Последнее сообщение

Вернуться в «Новые поступления книг в Читальный Зал "Мясного Клуба"»